emalista.fi

Säännöt

Yleisimmät kysymykset

Valvojat: Tumppi, volvopete

Säännöt

ViestiKirjoittaja volvopete » 02.05.2016 19:00

KIELENÄ TOIMII Vain SUOMI JA ENGLANTI. Muut poistetaan

1. EI HENKILÖKOHTAISIA LOUKKAUKSIA JA KIUSAAMISTA!

Asiat voivat hyvässä väittelyssä kinata tiettyyn rajaan asti, mutta tällä foorumilla EI sallita henkilökohtaisia suoria loukkauksia, uhkailuja, ilkeämielistä pilkkaa, kiusantekoa tai mitään muitakaan asiattomia henkilökohtaisuuksia. Jos sellaisiin törmäätte, ÄLKÄÄ (!) kiehahtako ja vastatko asiattomuuksiin vastapottuilulla, vaan raportoikaa asiasta välittömästi ylläpidolle! Asioihin puututaan mahd. mukaan välittömästi, ja toistuvista säännön rikkomuksista seuraa varmasti lisätoimenpiteitä, aluksi joko varoitus tai määräaikainen foorumilta poistaminen. Toistuva säännön rikkominen aiheuttaa pysyvän foorumilta poistamisen ilman valitusoikeutta. Tähän käytäntöön on hyvät syynsä, koska netissä on liian helppoa kuohahdella ja kirjoittaa asiattomuuksia.


2. EI SELVÄSTI PROVOSOIVAA AIHEITA!

Näissä asioissa ylläpito pidättää oikeuden toimia parhaaksi katsomallaan tavalla ylläpitääkseen rauhaa ja hyvää fiilistä foorumilla.


3. EI HUUMAUSAINEFOORUMI!

Volvo ei ole huume. Moni muu asia elämässä on. Rakkaus, hyvä viini, tai joillekin meistä vaikka hyvä sikari. Mikä ketäkin huumaa, on suhteellista. Ihmiset maailmalla etsivät elämyksiä erilaisista asioista. Volvvo-club ei edistä laittomien nautintoaineiden kasvatusta, jakelua tai käyttöä. Ylläpito voi siten moderoida tällaista sisältöä harkintansa mukaan.


4. EHDOTON EI RASISMILLE JA VASTAAVALLE VIHAA LIETSOVALLE KIRJOITTELULLE!
(Tämä on laissa)
Ylläpidolla on näissä asioissa nollatoleranssi. Tässäkin asiassa ylläpito toimii erotuomarina (ei valitusoikeutta), ja moderoi tai poistaa harkintansa mukaan viestit (ja tarvittaessa viestijät), jotka eivät tätä sääntöä syystä tai toisesta halua noudattaa.

5. EI ROSKAPOSTITUSTA JA ASIATONTA MAINONTAA

Näissä asioissa ylläpito vetää rajat harkintansa mukaan. Jos olet epävarma siitä, onko viestisi jompaakumpaa näistä asioista, ota ensin yhteys ylläpitoon.

6. EI "TROLLAUSTA"


KIITOS kaikille hyvästä yhteispelistä - ja iloa harrastukseen!! :-)

Ylläpidon puolesta,
Avatar
volvopete
Ylläpitäjä
 
Viestit: 216
Liittynyt: 26.09.2014 10:48
Paikkakunta: Petäjävesi/Jyväskylä

Paluu F-A-Q

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron